Hoog rendement met zonnepanelen
Hoog rendement met zonnepanelen
Hoog rendement met zonnepanelen

Hoog rendement met zonnepanelen

Hoogwaardige zonne-energiesystemen van Centrosolar
Sinds kort ben ik erkend installateur van Centrosolar zonnepanelen.

Centrosolar Benelux is onderdeel van het beursgenoteerde Centrosolar Group AG. Centrosolar levert en ontwikkelt eersteklas zonne-energiesystemen die geschikt zijn voor alle klimaten. Zo ook voor het wisselvallige Nederlandse klimaat.

Kwaliteit
Alle Centrosolar-zonnepanelen worden op hoogwaardige wijze geproduceerd in Duitsland. Er wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde onderzoeksinstituten zoals TÜV en Fraunhofer. Hierdoor biedt Centrosolar controleerbare kwaliteitsinspecties en Europese productaansprakelijkheid.

Hoog rendement
En wist u dat de Centrosolar marktleider is in de productie en levering van solarglas met anti-reflecterende coating? Dit zorgt ervoor dat zonlicht, ook bij bewolking, geabsorbeerd wordt en er alsnog een optimaal rendement gerealiseerd wordt. Een rendement dat zo’n 3 tot 5% hoger is dan andere zonnepanelen.

Duurzaamheid
Centrosolar streeft met haar producten, maar ook in het productieproces en de bedrijfsvoering naar innovatie en duurzaamheid.

Subsidie voor zonnepanelen
Op 2 juli 2012 ging er een nieuwe subsidieregeling in voor zonnepanelen. De overheid stelt 22 miljoen euro beschikbaar. Particulieren kunnen tot 15% van het aankoopbedrag terugkrijgen tot maximaal 650 euro. Lees hier meer over de subsidieregeling.

De subsidie is nog steeds beschikbaar. U kunt subsidie aanvragen via het elektronisch loket van Agentschap NL. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig en een getekende overeenkomst.

Vraag nu een offerte aan voor zonnepanelen van Centrosolar.

Centrosolar best getestTÜV Rheinland heeft de zonnepanelen blootgesteld aan ammoniak, zout en elektrische spanning (PID). Centrosolar heeft deze testen uitstekend doorstaan. De positieve resultaten getuigen van consistente prestatie van de zonnepanelen over de gehele levenscyclus. Centrosolar vertrouwt volledig op de kwaliteit van haar producten. U ontvangt daarom 10 jaar garantie op het systeem en 26 jaar garantie op de prestaties (vermogen). 

Gratis energie van de zon, zo werkt hetEen compleet zonne-energiesysteem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en montagemateriaal. In een zonnepaneel ontstaat een spanningsverschil onder invloed van licht. Deze gelijkspanning wordt door de omvormer omgezet in 230 Volt wisselspanning zoals die bij u uit het stopcontact komt. Gratis. Waarom nog langer afhankelijk zijn van uw elektriciteitsleverancier?

Tot 5% meer rendement. Dat zijn Centrosolar zonnepanelen.

Compleet, onderhoudsvrij totaalpakket
De beste zonnepanelen worden ontwikkeld en geleverd door leverancier van zonnepanelen Centrosolar. De componenten van Centrosolar zonne-energiesystemen zijn van hoge, Duitse kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd. Daarbij worden de zonnepanelen geleverd als compleet, onderhoudsvrij totaalpakket, inclusief montage- en aansluitmateriaal.

Vooruitstrevend
Waar andere leveranciers van zonnepanelen ophouden, gaat Centrosolar verder. Zo investeert het internationaal opererende bedrijf in de productie en innovatie van onder meer materialen. Denk aan gecoat anti-reflectieglas, oftewel solarglas van de beste kwaliteit.

Kristallijne zonnepanelen: grondig en doordacht
De basis van het zonnepanelenassortiment van Centrosolar wordt gevormd door het kristallijne zonnepaneel. De omzetting van zonlicht in electriciteit vindt plaats in zonnecellen die gemaakt zijn van silicium; een natuurlijk grondstof, gewonnen uit zand. Kristallijn-silicium is een variant hiervan die de meeste energieopbrengsten oplevert.

De zonnepanelen:

S-Class Excellent

Bijzonder aantrekkelijk design

S-Class Professional
Zonnepanelen met een hoog rendement

S-Class Integration Deluxe
Zonnepanelen als dakbedekking

Extra informatie
Wanneer u meer informatie wilt over zonne-energiesystemen en zonnepanelen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Centrosolar is aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor de zonne-energiesector: Holland Solar.